Direktlänk till inlägg 10 april 2010

Bebis drömmar

Av himlakropp - 10 april 2010 23:36

På dagen var vi och firade Nova som fyllde tre år, fick god tårta och småkakor, inte så dumt. Om jag tuggar på höger sida gör det mindre ont i käften ;-)


Sen åkte Emil, jag och Julia på Mio och kollade på de där underbara sköna "bio-sofforna" så jävla sköna. Bodde man i hus och hade ett bio rum skulle det ju vara perfekt med såna :-P


Kvällen blev lite ändrad, vi skulle ju egentligen till Vindeln men Ann & Patrik valde att åka hem därifrån då det var så lerigt och geggigt. Därför blev det en tur hem till dem i stället. Mycket trevligt med fika för andra gången idag och sen såg vi lite på tv :-)

Anns mage är härligt rund och go nu, ska bli så kul att de ska få en liten tjej. Jag håller på att bli väldigt sugen på en egen liten bebis och vi får väl se hur det blir. Emil vill ju oxå ha men vi vill att det ska bli rätt tajming bara. Kanske börjar vi i sommar ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se