Alla inlägg under mars 2009

Av himlakropp - 16 mars 2009 09:41

Jaha, då har dagen med stort D kommit, nu gäller det :-P

Helgen gick i svullandets tecken vilket oxå gav resultat på vågen imorse men då har jag bara mer att ta av hihi.

Vågen visade i alla fall 81,9 kilo, målet är -10 till midsommar, dvs 71,9 ska jag väga då, som mest ;-)

Jag är 176 cm lång vilket gör att jag inte har någon gigantisk övervikt men mitt bmi är strax över vad som räknas normalt och jag har inte direkt någon muskelmassa så jag är då med andra ord överviktig.


Dagen börjar dessutom med en utmaning som kan vara lite svår, gäller att jag tänker mig för. Mamma hörde nämligen av sig och undrade om vi ska ses på stan vid 11 idag. Självklart har jag sagt ja och då kommer det såklart bli en lunch tillsammans. Jag ska försöka styra det till att vi går dit det finns buffe så jag kan välja vad som passar mig idag. Inga feta såser för min del ;-)

Ska i alla fall bli hur kul som helst att träffa mamma och göra stan, det var super länge sedan vi gjorde det :-)

ANNONS
Av himlakropp - 12 mars 2009 21:57

Nu intas kvällsmålet bestående av flingor red berries, mjölk och frusna blåbär, mums :-)

Om några timmar har jag älskling här hos mig, jag längtar som tusan :-P

Vi kommer att åka hem till han imorgon så jag vet inte om jag kommer blogga något under helgen,får se om jag hinner :-)

Sov så gott, här kommer det dröja ett bra tag innan jag slår igen mina ögon :-D

ANNONS
Av himlakropp - 12 mars 2009 19:43

Hittade västen som jag drömt om i några veckor nu. Beställd på nätet hihi, den kommer vara lite liten för mig tror jag men de ska jag ju ändra på ;-)

Min älskade horväst *fniss*


Av himlakropp - 12 mars 2009 16:04

Biljäveln startade inte då det var dax för mig att ge mig av, jävla skitbil. Magdalena var i alla fall så gullig och hämtade upp mig och så åkte vi till strömpilen och hälsade på Linda. Jag köpte lite pads och hårfärg bland annat :-)

Sen gick vi och fikade tillsammans, så himla kul det var att träffa dem, var så länge sen och nu hoppas jag att det inte blir så länge till nästa gång. Magdalena jobbar inte så mycket plus att hon är gravid så hon och jag kommer nog att ha tid att träffas lite oftare. 

Nu hägrar nog en promenad och ett besök på ica.

Tänk, ikväll/natt kommer Emil :-D

Lyllos mig hihi 

Av himlakropp - 12 mars 2009 10:42

Jag börjar känna att det är dax att på allvar ta och göra något med min kropp nu. Jag kan inte hålla på och misshandla mig själv så här nå mer.

Ska vara noggrann med medicinen och ta den 2 ggr varje dag och så ska jag börja viktväkta igen. Har ju en brevkurs som ligger här hemma.

På måndag is the beginning.

Jag ska avslöja min vikt (vilket känns skitjobbigt) och så ska jag föra matdagbok här i bloggen. Misslyckas jag med det den här gången ska jag sluta blogga, är så pinsamt med alla jävla misslyckanden men jag SKA ju klara det. Jag har ju gått ner 11 kilo med viktväktarna då sonen var liten så jag vet ju att jag kan. Handlar om viljan och motivationen så det känns som att det är nu eller aldrig. Nu är det bara possitiva tankar och rätt inställning ;-)


Idag ska jag åka till kicks och träffa Linda, lät som att Magdalena oxå ville komma så det kanske blir en lunch eller kaffe tillsammans :-)

Nu blir det i alla fall medicin och dusch :-P


Av himlakropp - 11 mars 2009 18:09

Blev nästan 3 timmar som vi var på inköp av Vila. Supersnygga kläder som köptes in varav en lurvig ytterväst som jag vill ha men får vänta till i augusti innan den kommer i butik. Jag vill ju ha den NU :-(

Jag åkte aldrig iväg på kicks eftersom att det blev så sent, jag tar det imorgon istället :-)

Kvällen kommer att gå i soffans tecken tror jag, skööönt :-P

Av himlakropp - 11 mars 2009 10:51

Så har det redan hunnit bli onsdag, bra tycker jag för då får jag snart träffa Emil igen hihi :-P

Idag ska jag i alla fall hänga med butiken på ett "Vila-inköp". Ska bli kul att se vad Vila ska komma med i höst även om det känns konstigt att tänka på höstkläder nu då man väntar på att våren ska ta fart :-S

Sen ska jag till kicks och träffa Linda, vi har inte setts på hundra år hehe, nä men inte sen i höstas nån gång så det ska bli kul :-) Ska även passa på att köpa lite pads och annat nödvändigt.

Så ser i alla fall min onsdag ut :-)


Av himlakropp - 10 mars 2009 22:36

God natt alla tröttisar, nu ska jag lägga mig och invänta samtal från lill sötisen ;-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se