Alla inlägg under mars 2009

Av himlakropp - 19 mars 2009 09:48

God förmiddag!

Jag har precis färgat mitt hår och ska fixa mig lite för att ta en långpromenad med Alice och sen ska jag fika med Annso, ska bli jätte kul att träffas, var ett tag sedan nu och hon har en massa att berätta hihiANNONS
Av himlakropp - 18 mars 2009 22:02

Lägger mig nu och känner mig nöjd med dagen, skön känsla :-)

Imorgon ska bli en lika bra dag, tjohoooo :-P

ANNONS
Av himlakropp - 18 mars 2009 17:22

Jag har vart sugen på kyckling några dagar och nu äntligen har jag ätit det. Slängde ihop en sallad med kycklingfile, salladsblad, tomat, kikärtor, röd lök, morot och mango, smakade smaskens :-)

Sista koppen kaffe för idag slinker ner nu, jagundviker kaffe efter 18 på kvällen, blir lite knepigt att somna annars. 

Sen bli de en till prommis med Alice och ikväll blir det "halv åtta hos mig" och "rent hus". Skönt !

Imorgon kväll kommer Emil, å vad jag längtar hihi

Av himlakropp - 18 mars 2009 12:11

Nu är städningen klar och lunchen i magen, härligt.

Då är det dax för en skön promenad i solen med Alice, min lilla mensvove hihi :-P

Av himlakropp - 18 mars 2009 10:00

Fan, jag har glömt att sätta på mig stegräknaren idag...skit...jaja, jag får lägga fram den så kommer jag ihåg den till imorgon istället.

Av himlakropp - 18 mars 2009 09:53

Imorse hade Kevve sovmorgon så vi sov till klockan var 8, sååå skönt :-)

Sen körde jag honom till skolan och tog en promenad i solen med Alice. Hon började löpa igår och ser så himla söt ut med sitt tikskydd på haha, hon går bredbent och blänger på mig som om jag var en idiot som satt den jobbiga "trosan" på henne.


Igår var jag ju så där galet hungrig och sugen, speciellt under kvällen. Pannkakorna som blev över sen Kevves middag lockade och jag kunde nästan känna smaken i min mun av pannkaka och sylt.....men som tur var gjorde jag inget dumt, jag lät bli dem och de ligger fortfarande kvar i kylen, visst var jag duktig ? :-)

Jag hoppas att det blir mindre sug idag för det har jag ändå inget för ;-)


Nä, nu ska det städas här, har hundhår överallt (mitt hår med för den delen) och grus, I hate grus !

Av himlakropp - 17 mars 2009 16:20

Inte räknat points och jag är rätt hungrig mest hela tiden men det tar väl ett tag att vänja sig. Har hållt mig till att äta frukost lunch och mellanmål och valt bra mat. Till frukost blev det fil med all bran och banan, till lunch soppa och fibertekaka med keso och avokado.

Till middag kommer det att bli en sån där "slappismåltid", dvs vv-låda från frysen. Kanske infinner sig ett större engagemang angående matlagning imorgon :-)

Motionsmässigt har det blivit några halvlånga promenader, totalt är det i alla fall minst en timme. Ska försöka komma ihåg att sätta på mig stegräknaren, kan ju vara lite kul att hålla koll och kanske ha som sporre att komma upp i ett visst antal steg varje dag, varje vecka och kanske varje månad eller blev jag lite överambitiös nu kanske ?!? ;-)

Av himlakropp - 16 mars 2009 18:48

Det blev buffe för mamma och mig, jag valde kikärtsgryta och potatis plus diverse sallader :-)

Till middag blev det vv-mat, en sån där färdig låda eftersom att jag inte orkade fixa nåt ordentligt på egen hand.

Pointsmässigt har jag ingen aning hur jag ligger till, så svårt då man äter ute men jag är i alla fall säker påatt jag inte överstigit mina 23 points.

Nu ska jag ta mig en promenad med Alice och senare ikväll  blir det tv för min del :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se