Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Tog en

Av himlakropp - 30 mars 2009 16:25

promenad med Alice, blev ungefär 45 minuter i alla fall.

Skönt men lite kallt på hemvägen då vi fick motvind. Som tur var hade jag en kofta med huva på mig under jackan så jag kunde använda den som mössa.

Å jag som trodde att mösstiden va över men tydligen är den inte det :-(


Nu sitter jag och lyssnar på persisk musik, rättare sagt är det Andy. Jag har många härliga dansminnen till hans låtar :-P

Han var den första persiska artisten som jag tyckte om att lyssna på ibörjan, nu har jag blivit lite mer tolerant och kan lyssna på lite djupare persisk musik så som Ebi, haha, fast jag måste säga att språket är svårt i hans låtar, som poesi så det är svårt att veta vad de sjunger om haha, men oftast är det nog om kärlek, lycklig och olycklig sådan :-P


Age eshgh hamine, age zendeghi ine, nemikham chesham in donjaro bebine......


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

30 mars 2009 16:38

Hallåj!
Kikar in och säger Hej.
Hoppas du lyckas med vikten, jag skulle behöva en spark i baken.

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se