Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Dag 12

Av himlakropp - 27 mars 2009 11:22

Jag är ju en sån där människa som ställer sig på vågen varje morgon, kan bara inte låta bli. Jag skriver bara upp vad som står på måndagar men kan ju ändå inte låta bli att bli glad/arg de övriga dagarna som jag står där. Hela den här veckan har jag i princip vägt exakt likadant vilket gör mig en smula orolig att jag inte gått ner så mycket, att jag skulle gå ner mer under helgen är kanske inte så troligt!?!

Jag måste alltså tänka en hel del på vad jag stoppar i mig om jag ska komma under 80 strecket till måndag :-(

 Men nu ska jag inte ha en sån negativ inställning, det här kommer jag att klara, under 80 ska jag :-D


Nu ska jag göra mig i ordning och så ska jag packa ihop lite som jag ska ha med mig till Emil.

Först ska jag dock bränna ut lite salsamusik att ta med i bilen eftersom att jag har ca 5 mil som jag ska köra, så underbart med salsa :-P


Trevlig helg :-)

 
ANNONS
 
Annica

Annica

28 mars 2009 06:55

Hej! Hur går det för dig? Vår våg är riktigt kul! Både jag och sambon hade plötsligt gått ner några kilon bägge två! Men kläderna satt ju inte lösare... Sambon fyllde då en sexlitershink med vatten. Den vägde bara två kilo...;)

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se