Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Visningen gick bra

Av himlakropp - 26 mars 2009 22:44

Nu är jag hemma efter en lång men trevlig kväll. Allt gick bra som tur var :-P

Jag lade make på EL och hon blev fin, tror till och med att hon blev riktigt nöjd oxå :-D

Totalt sålde vi för närmare 4000 kr, inte illa pinkat, haha.

Jag har dock en hel del att lära mig vad det gäller hud och kroppsvården så det blir att ha några fler gemensamma visningar med Ann innan jag känner att jag kan göra det här själv :-)


Ikväll slutar Emil jobbet och kör hemåt, han kommer dock inte till mig inatt eftersom att han har släpvagn med sig som är lastad med grejer.

Lite riskabelt att lämna det ute på vägen där jag bor så det är bättre att han kör hemåt men jag ska åka ut till honom imorgon. Det har ju typ blivit standard att vi ses varje helg men det är iofs inte så konstigt då han jobbar på veckorna långt här ifrå, då blir det bara helger som vi kan träffas.


Förresten, jag åt ingen äppelkaka ikväll, jajamensan, ni hörde rätt :-D

Sjukt hungrig då jag kom hem istället och har tryckt i mig en del mackor, kanske dumt men jag tror att mackorna var bättre för min kropp ändå :-)


Nu ska jag tvätta av mig sminket och slappa lite innan jag drar täcket över mig.

Natti natt !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se