Alla inlägg under november 2008

Av himlakropp - 17 november 2008 22:03

Ett lite väl sent inlägg här idag, hoppsan hoppsan.

Har inte hunnit helt enkelt, jobbat och sen var jag och hälsade på Ann och en kompis till henne som heter Mia. Vi satt och surrade och det hela slutade med att jag sminkade dem, hehe, de va lite kul faktiskt :-P


Jag är lite smått nervös, imorgon ska jag ju få besök. Inte av vem som helst och det är ju inte så svårt att lista ut vem det är ;-P

Som det verkar i dagsläget stannar han några dagar så i så fall kommer det vara lite tyst från mig här i bloggen tills dess att han åker hem igen.

Pirrigt och nervöst som tusan, min magkänsla säger mig dock att det kommer gå åt helvete men man ska väl inte tänka negativa tankar har jag hört ;-)

Jag tänker leva för stunden den tiden han är här så får vi väl se vad som händer sen :-)



Av himlakropp - 16 november 2008 22:00

Har just sett på tv i tre timmar, haha, oj vad tiden går snabbt då :-P

Nu har det i alla fall blivit dax för the bed, känner mig skapligt trött så det borde inte vara några större problem till att somna.

Natti natt på er :-)


Av himlakropp - 16 november 2008 16:57

Å vad skönt, nu är alla måsten gjorda, städningen är klar, trunken är lämnad och middagen är över, skönt. Nu blir det en prommis med Alice och sen bara slappelislapp :-P

Av himlakropp - 16 november 2008 12:33

Filmen jag såg igår var helt okej, den fick mig att gråta men jag tror att jag är lite extra känslig för tillfället med hormoner som spökar.


Natten blev en jävligt jobbig natt. Alice tassade runt runt och jag höll på att bli galen så jag stoppade i öronpropparna. Vaknade lite senare av att det stank satan i mitt sovrum, lilla gumman var dålig i magen och jag hade inte fattat att det var därför hon var så där orolig. Var bara att kliva upp för att skura golvet, ta ut henne och senvar jag tvungen duscha av henne då hon hade blivit smutsig i baken. Fick lite dåligt samvete att jag inte förstått vad det handlade om. Nåja, natten är nu ett minne blott. Nu är det mitt på dagen och jag har suttit i telefon med E-L över en timme :-P

Kevve är med Oskar och åker skridskor så jag har lite ensam tid. Borde ta och städa lite för sen då han kommer hem igen ska vi göra läxor och sen åka till hans pappa med hockeytrunken.

I övrigt blir det en lugn dag med tv ikväll, "Gossip girl" och "ensam mamma söker".

Av himlakropp - 15 november 2008 19:38


Polotröja by Malene Birger med fin knäppning baktill

Mysklänning från Object

Jeans le temps des cerises & Vila

Av himlakropp - 15 november 2008 17:45

Jag har hyrt film, "ps. I love you". Känner för att mysa i soffan, Kevve kommer nog inte gilla den så jag får se den då han somnat tror jag :-)

Är väl en typisk tjejfilm så jag passar på att se den för med nån kille lär det ju ändå aldrig bli haha




Av himlakropp - 15 november 2008 13:42

Japp, det är vad vågen visade i morse, totalt har jag gått ner 1,5 kilo. Inte så mycket egentligen men med tanke på att jag inte alltid tänkt igenom vad jag sätter i mig så får jag vara nöjd :-)


I morse steg vi upp klockan sju och åkte till hockeyträningen vid åtta. Kevve hade sin kompis med så han tyckte det var extra skoj idag :-)


För min del blir det ganska lugnt idag. Ska bädda rent i sängarna och ikväll ska jag tvätta. Lite städning står nog på dagens schema oxå. 

Vara ute och gå är en livsfara, svinhalt så det känns inte som att det blir någon längre rutt, hoppas det blir bättre till imorgon :-)

Av himlakropp - 14 november 2008 19:58

Idag fick jag träffa "någon speciell" på Shell väldigt snabbt, 3 minuter på sin höjd. Gud vad det var härligt att känna hans läppar, jag dog...


I övrigt har jag haft en bra dag på jobbet, shoppade loss hehe, 2 par jeans, en top och en typ av mys-klänning :-)


Kvällen går i lugnets tecken, vi ska ju upp klockan sju imorgon för att åka på hockeyträning. Lite godis har vi köpt, mitt är slut men jag har vart riktigt sugen, ska ju ha mens när som helst så då blir det så. Vet inte om jag vågar ställa mig på vågen imorgon hihi


Nu ska jag slappa vidare, ha en skön fredag kväll där ute :-)

Ovido - Quiz & Flashcards