Alla inlägg under juli 2008

Av himlakropp - 16 juli 2008 10:30

Imorse körde jag ut "T" till flyget, han var taggad inför Iron Maiden ikväll.

Nu ska jag skynda mig, ska nämligen på stranden med Annso, sååå skönt :-D

Av himlakropp - 15 juli 2008 13:55

Idag var jag på spinning, har inte tränat sedan i maj :S

Det var som på tiden kan man säga, lite förvånad är jag ändå att jag till slut tog mig dit hihi

Sitter här och återhämtar mig nu, ätit lunch och nu en kopp kaffe med mjölk i, slurp!

Ikväll är det salsakurs men just nu känns det som att jag inte orkar gå dit, får väl se hur det känns senare i eftermiddag :-)

Av himlakropp - 14 juli 2008 12:21

...som igår ungefär, Kevve sjuk och solen lyser. Så snart solen når min altan ska jag sätta mig och njuta med en tidning och en kopp kaffe :-)

Det är väl typ det som kommer att hända idag.

"T" drog ner på stan för ett tag sedan, han skulle se om han kunde hitta några trekvarts byxor som han vill ha då han ska åka till Stockholm på Iron Maiden konserten på onsdag.

Kamouflage skulle det tydligen helst vara hihi


Nä nu ska jag värma mig en viktväktarlåda till lunch ;-)

Av himlakropp - 13 juli 2008 13:18

....och vad händer då ? Jo, Kevve blir såklart SJUK, gud så irriterande, jag som längtat efter sol och strand men jag får vara glad att jag kan sätta mig på altanen i solen i alla fall, tråkigare för K att bara sitta inne, lill-stackarn.

Han vill vi ska hyra en film så det får nog bli så, bädda ner honom i soffan och hoppas att det snart går över för honom.



Av himlakropp - 11 juli 2008 10:50

Så var det fredag då, trist väder idag, sämre än igår :-(

Har kollat vad det ska bli för väder i helgen och på söndag ser det ut att bli sol så då ska vi till någon strand har vi bestämt. Längtar.

Idag blir det nog till att besöka ica-maxi, slut på det mesta här hemma.

"T" ska äta med oss i em och ikväll blir det myskväll med film och något gott. Jag och Kevve var redan igår och spanade på dvd-hyllan så vi vet vad vi ska hyra, Kevve som bestämmer ;-)

Nä nu blir det att öra ett litet ryck, skulle va skönt att göra bort handlingen innan alla andra ska vara där och trängas, jag fullkomligen AVSKYR att handla då det är människor överallt, jag bli bara förbaskad.

------

Frukost: Hälsofil, all-bran, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk

Mellis: -

Lunch: Måltidsersättning, vattenmelon

Mellis: 2 grovisar med skinka & kaffemjölk

Middag:

Kvällsfika:

Av himlakropp - 10 juli 2008 10:23

Imorse var jag ut med Alice på en långis, skönt med lite sol för omväxlingsskull men nu verkar den ha gömt sig bakom molnen igen, suck, vad är det här för sommar ???

Jag vill ha SOL och VÄRME som omväxling till det gråa, kalla trista och blöta :-(

Får nog planera in en resa till varmare breddgrader, jag klarar inte av en mörk lång vinter utan att ha fått tina upp ordentligt under sommaren.


Vet inte vad vi ska hitta på idag, hade gärna åkt till en strand men det går ju inte, man fryser tånaglarna av sig så vi får väl se vad det blir....

-----

Messade med Annso och det visade sig att hon var på en strand med sonen och en väninna med sitt barn, jag och Kevve beslöt att åka dit vi med. Jag var lite tveksam till att det skulle vara okej att ligga på stranden men det var faktiskt inte så farligt kallt och även om det var molningt tittade solen fram emellanåt så det blev ett par sköna timmar vid vatten :-)

Nu känner jag mig ganska slut i skallen och skulle kunna somna om jag la mig men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till, klockan är ju bara strax efter fem hihi.

-----

Frukost: Hälsofil, all-bran, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Tonfisksallad (pasta, tonfisk, paprika, gurka, tomat, avokado & ägg)

Mellis: 1 banan & cola light

Middag: Tonfisksallad & en liten bit köttfärspirog. Kaffemjölk & 1 kaka

Kvällsfika:

Av himlakropp - 9 juli 2008 17:21

Idag blev det kloklippning på Alice, fanns ingen tid för det igår men nu är det gjort, skönt för dom hade verkligen blivit långa.

Sen gick vi in på "Lekbiten" och Kevve kollade lite på leksaker, jag letade presenter för vi skulle åka till Pernilla och Viktor för att se deras bebis som hunnit bli 2½ månad nu och då vill man ju ha en present med sig. På lekbiten blev det i alla fall köpt en fyrhjuling (leksaksmodell alltså) som lill-bebisens storebror skulle få för det skulle ju vara orättvist om bara lillebror får något :-)

Bebis fick en söt hood-jacka, jag älskar sådana, såååå söta.

En snabb lunch på McDonalds blev det oxå, jag gjorde ett hyffsat bra val och åt en cesarsallad utan dressing.

Sen åkte vi hem till dem, Pernilla är för övrigt min gammla svägerska. Jag var tillsammans med hennes bror under 2006 och några månader av 2007.

Gud vad jag tyckte om den killen men tyvärr så fungerade det bara inte, fanns för många problem och hinder för oss tillsammans. Kändes lite konstigt och sorgligt att åka hem till dem för det har jag inte gjort sedan det tog slut men jag kände ändå att jag ville det, tycker så otroligt mycket om henne och henns lilla familj, barnen är jätte fina :-)

Vi har bestämt att vi ska försöka ses lite oftare vilket vi sagt under lång tid, alltid då vi springer på varandra säger vi så, är inte det en klassiker ?

Vi blev i alla fall bjudna på hemmagjord smulpaj med rabarber och jordgubbar och vaniljvisp, det klarade jag inte av att motstå så idag slank det alltså ner lite onyttigheter.

Barnen och Viktor spelade Wii så fick jag och Pernilla surra av oss lite :-)

Helt plötsligt var det ju eftermiddag och som tur var hade jag rester kvar från igår så det var bara att åka hem för att värma upp i micron, ibland känns rester som rena rama dröm-maten :-p


Nu sitter Björn och skriker på msn, han vill ha skjuss att hämta sin bil så det är väl bäst att jag kör honom dit, sen ska jag nog städa lite för ikväll kommer "T" :-)

------

Frukost: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin, ½ banan & jordgubbar. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Cesarsallad

Mellis: Smulpaj med jordgubbar, rabarber och vaniljvisp. Kaffemjölk

Middag: Spagetti & köttfärssås, sallad, 1 grov macka med skinka. Kaffemjölk

Kvällsfika:

Av himlakropp - 8 juli 2008 10:39

Nu sitter jag med min kaffekopp här och strax ska vi åka iväg, vi ska till djuraffären och se om de har tid att klippa Alices klor, sen ska vi på Stadium och titta efter en "rapparkeps" som Kevve vill ha, han har nämligen sett någon som är nedsatt i pris till 100 kronor, de andra kostar mellan 400-600 kronor och jag vägrar i sten att köpa en så dyr keps som ändå bara kommer bli svettig och sandig.

Senare idag har jag tvättid och ikväll kommer "T" till oss, jag har lovat bjuda på spagetti och köttfärssås ikväll :-)

------

Frukost: Hälsofil, all-bran & 1 liten banan. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Omelett, 1 tomat & gurka

Mellis: Kaffemjölk & 2 fullkornsskorpor, liten bit banan & 3 jordgubbar

Middag: Spagetti & köttfärssås, sallad, paprika, tomat, rädisor & gurka

Kvällsfika: 1 grov macka med skinka & grönsaker. Te


Ovido - Quiz & Flashcards