Alla inlägg under april 2008

Av himlakropp - 20 april 2008 09:18

Söndag, solen lyser och jag ser framemot en underbar dag som städkärring, okej, jag tog i, ser inte alls framemot det men idag måste det bli av. Har tvättid klockan 14 tror jag och jag behöver skura golv och putsa fönster, även dammtorkning, blääää.

Det behöver ju egentligen inte ta så lång tid och något annat planerat har jag ändå inte. Solen kommer till min altan vid 15-tiden så fram till dess kan jag vara inne och göra lite nytta :-)

Tja, det är väl det som står på dagens schema, jo just, jag har tänkt sätta mig och läsa lite vv-papper, har ju tänkt börja räkna points imorgon.


Nä nu lite kaffe och sen lite fart på kärringa ;-)


-------


Städning och tvättning är påbörjat, några fönster blir nog inte putsade idag som det känns just nu, är så otroligt grinig och lättretlig så jag tål inte mig själv ens, stackars Kevve som ska stå ut med mig, tur för han att han åker till sin pappa imorgon.

Vill bara lägga mig i sängen med en stor fet godispåse och tycka synd om mig själv, skita i allt ansvar och alla människor men det är ju såklart inget jag ska göra, bara det att det känns så :-(

Längtar tills det är kväll och jag får sova, sen hoppas jag att det blir en mycket bättre dag imorgon ;-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & tranbär. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Tacos

Mellis:

Middag:

Kvällsfika:


Av himlakropp - 19 april 2008 08:52

Idag ska fönsterna bli skinande rena, hoppas jag i alla fall, kan ju inte påstå att jag är ett proffs men resultatet borde bli bättre än hur det är just nu :-)

Eventuellt ska jag ut och promenera med EL men det beror lite på Kevve, har han någon kompis att leka med är det lite lättare annars får jag se hur det blir.


Vad är det med killarna nu ? Kan det vara våren som gör dom lite konstiga ?

"A" som jag dejtade under hösten/vintern fortsätter sitt smickrande om vilken fantastisk KVINNA jag är ( igår skrev han att jag är sexig och kvinnlig till vansinne hahahaha, vad ska man säga ? )

Jag tycker det känns lite jobbigt då han säger att han vill träffas, jag har ju gått vidare men jag skulle kanske kunna "falla dit" igen vilket är så otroligt onödigt då vi båda vet att det inte kommer leda någon vart.

Vi pratade om det igår men jag vet inte om han fattade vad jag sa haha, killar du vet ;-)

"P" har oxå undrat om vi ska ses nåt igen. Han är ju en snygg kille men det känns som att han har så otroligt mycket med sitt företag att om jag skulle inleda något med honom så skulle vi typ aldrig ses, det är nog inte direkt en sån relation jag vill ha :-S

Däremot ska jag träffa "J" nästa vecka hoppas jag, måste ju ta reda på om han skulle kunna vara nåt för mig.

Som jag tidigare sagt är han nog en sån kille som man måste umgås med ganska mycket och sen pang bom faller man för honom som en fura, jag väntar dock fortfarande på fallet ;-)


Nä nu måste jag fixa mig lite kaffe, skriver mer senare idag ;-)


------


Herre gud, tror du jag har städat nåt idag ? Näää, skulle inte tro det, lyckades dammsuga hallen, köket och diska men sen har jag blivit avbryten hela dagen och i eftermiddag tappade jag orken så jag bestämde mig för att skjuta upp städningen till imorgon, ska ju tvätta då med så det passar bra att vara en hushållskärring då ;-)

EL kom vid tvåtiden och då promenerade vi iväg för att hämta Kevve hos en kompis, gick till affären och handlade lite och sen hem igen. EL köpte bullar som hon bjöd på och vi fikade ute på altanen i solen för första gången i år, härligt :-)

Sen blev det middagsdax och tacos fanns på beställningen så det var dagens middag.

Efter det gick jag och Kevve ut och jag kastade boll till honom som han skulle fånga med en plockhandske och sen stod jag i mål och han sköt skott på mig haha vilken sportmorsa man blev idag då :-P

Lite senare gick vi och hyrde en film som vi just sett, det blev "underdog".

En barnfilm som var helt okej, han sitter och ser den för andra gången nu så jag antar att han tycker den var bra :-P

Chips och godis har tryckts i oxå så jag har ganska dåligt samvete, jag känner ju att jag inte alls mår bra av det så jag undrar varför jag ändå äter det, hmmm....

Motivation, motivation...where are you ???



------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & tranbär. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Bönsallad, potatissallad, sallad & tomat

Mellis: 1 bulle & kaffemjölk

Middag: Tacos

Kvällsfika: Godis & chips. 3 knäcke med skinkost

Av himlakropp - 18 april 2008 08:35

Sol, sol åter sol, ja, det är precis så det varit de senaste dagarna och kommer att vara hela helgen, ååå så skönt.

Tyvärr så ser man hur skitiga fönster man har då solen lyser genom dem så det är ett av mina projekt den här helgen, roligare kan man ju ha men det blir fint då det är klart :-)


Sonen är i skolan, har gått förvånansvärt bra att lämna honom de tre senaste dagarna, inga tårar eller panik, skönt :-)


Idag blir det jobb och sen är det HELG :-P


-----


Helgen är här och det känns skönt att veta att man inte måste ställa klockan imorgon, bara kunna ligga tills man har lust att kliva upp :-P

 Kommer nog aldrig vilja kliva upp eftersom att jag vet att jag ska ta hand om fönstren haha.


Vad det gäller pointsen så har jag beslutat mig för att göra klassikern "skjuta upp det tills på måndag"  ja, så blir det, kag känner att jag inte riktigt orkar med det just nu bara.

Tänk om jag säger så på måndag med ? :-O

Well well, jag måste nog sätta mig och läsa lite i vv-häftena för att komma igång lite, behöver hitta motivation ju :-(


Satt ute i solen och gissa vem som kom hihi, jo, min snygga granne men tyvärr satt jag lite snett så det blev inte så att vi hälsade då jag upptäckte honom försent ;-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & tranbär

Mellis:

Lunch: Pasta & köttfärsröra, gul paprika

Mellis:

Middag: Kycklinglår, potatissallad & sallad

Kvällsfika: Godis

Av himlakropp - 17 april 2008 10:25

Vågen idag ? Hmm, den var inte så snäll idag fast å andra sidan har jag nog inte vart särskilt skötsam plus att jag känner mig svullen pga att jag är kvinna, grrrrrrr.

Jag ska nog försöka sikta på 76:an nästa torsdag istället.

Jag har inte räknat points på säkert 2 månader tror jag eftersom att jag försökt fokusera på att äta mina måltider regelbundet då det är mitt största problem, att jag uteslutit mat och istället ätit kakor, godis och annat skit som tillslut ledde till anemi för mig men det åtgärdades ju förra sommaren med en massa sprutor men nu är jag ju rädd att jag ska falla tillbaka till det så det är därför jag fokuserat så mycket kring det men nu känner jag att jag ska försöka ta tag i pointsräknandet igen, nu vill jag ha effekt på vågen, snart sommar ju :-P


Sonen i skolan, vart ute 30 minuter med Alice och hunnit en sväng med dammsugaren. Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe så ska jag åka till jobbet :-)

Ha en bra dag!


-------


Idag på jobbet kom en resande för märket "Toni&Guy", han presenterade några nyheter och så fick vi välja ut något som vi ville ha av det som han hade med sig i sin väska.

Jag valde ett fuktbalsam för torrt hår, jag tror att det kan vara bra.

Kompliterade  med ett serum för frizzit hår som jag hoppas ska vara bra för mitt lite risiga hår ;-)

När jag testat dem ska jag rapportera vad jag tycker om dem :-)


Kevve har med sig en kompis från skolan hem idag, de sitter just nu och äter hamburgare som jag har stekt, småfnittrar gör de oxå och verkar ha himmla skoj hihi


Jag skulle behöva tona håret, min utväxt ser för jävlig ut, usch vad det är jobbigt att hålla på med det, önskar jag var mörkhårig naturligt :-(

Får se om jag orkar göra det ikväll, just nu vill jag bara ut och sätta mig i solen en stund, har eftermiddags sol på min altan :-P


-----


Så där jah, då sitter toningen i håret, skönt att få det bortgjort. Hoppas bara det täcker bättre den här gången än förra :-S

Ska ha det i lite längre än vad det är rekomenderat tror jag, fast bara några extra minuter, jag är för feg för att våga exprimentera mer än så hehe


Jag skulle ju räkna points idag, hmm, det har jag inte gjort men jag har tänkt på vad som åkt in och faktiskt inte ätit en endaste godis :-P

Är dock sjukt sugen, det måste jag erkänna, skulle gärna sätta i mig en godispåse men inte idag inte, nej nej ;-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & tranbär

Mellis: Kaffemjölk & ½ banan

Lunch: Morotsbiff, pasta & bönsallad

Mellis: 2 knäcke med skinkost & kaffemjölk

Middag: Biff, potatis & morötter. Kaffemjölk & lite torkad frukt

Kvällsfika:

Av himlakropp - 16 april 2008 09:24

Jag har just kommit hem efter att ha lämnat Kevve på skolan och Alice har jag lämnat in för ryckning av hennes päls. Jag har inte tålamodet att göra det själv så jag är beredd att betala för att någon annan ska göra det.

Hon kommer att bli sååå fin :-P


Värsta vårvädret är det och man blir ju så otroligt glad av solen och värmen den sprider, vill bara vara ute känns det som, synd att jag ska jobba.


Förresten, igår tog jag mig iväg på kursen, Kevve var så söt som följde med men han somnade på en bänk där , lill-gubben, han har fortfarande förkylningen i kroppen så han är ganska slut efter en dag.

Det var i alla fall super kul, dansade 1 ½ timme non-stop, vi var jämna par och då blir det såklart alltid mer dans :-P

Hoppas på att jag brände några kalorier hihi


------


Alice blev jätte fin efter ryckningen, som en ny hund :-P

Nu är middagen överstökad och jag ska ta mig en liten eftermiddagspromenad med den lilla fyrbentingen :-)


 -----------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & torkad frukt

Mellis: Några nötter

Lunch: Biff, potatis & morötter

Mellis:

Middag: Morotsbiff, pasta, bönor & 1 tomat

Kvällsfika: Mackor, skinka, keso, 1 tomat & te


Av himlakropp - 15 april 2008 08:47

Idag ska jag på stan och äta lunch med min kära mor, det ska bli kul för vi har inte träffats på några veckor.

Risken är stor att det blir lite shopping oxå :-P


Jag vill så gärna gå på salsakursen ikväll, ska se vad Kevve säger om det, kanske kan han tänka sig följa med eller så kanske han kan vara hos någon kompis, hoppas hoppas :-P


Jag vågar inte ställa mig på vågen, ujuj, snart torsdag ju :-S


--------


Så var man då hemkommen från stan och har hämtat Kevve från skolan.

Mamma och jag åt varsin grekisk sallad och sen gick vi runt i några affärer.

Shopping blev det ju i vanlig ordning, hittade en jätte söt blommig klänning som jag blev stört förälskad i :-P

Kanske behöver jag en storlek större men det var slut så nu blir det att verkligen se till att några kilon till ryker bort :-)

Köpte även en så kallad "städrock" haha, du vet, en sån där lång figursydd skojortliknande sak med skärp ;-)

Den ska jag ha på jobbet, perfekt att använda där med ett par tights under :-P

Ett par skor lyckades jag oxå hitta, även dom i syfte att använda på jobbet, svarta med öppen tå och en liten klack bara.

Blir nog perfekt, tror att det kommer bli ett favoritpar som jag kommer använda hela somamren oxå :-)

Glitter är en av våra favoritaffärer så det var självklart att vi hamnade där och ut därifrån kan man inte gå utan att handla haha

Såg även en väldigt fin sommrig kjol men jag kände att jag hade handlat tillräckligt, nån måtta får det allt vara ;-)

------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, tranbär, kaffe med mjölk & 1 macka med skinkost

Mellis: Några nötter

Lunch: Grekisk sallad och bönsallad

Mellis: 2 knäcke med skinkost & kaffemjölk

Middag: Fullkornspasta & kycklingwok

Kvällsfika: Mackor, skinkost, 1 tomat & te. Nötter

Av himlakropp - 14 april 2008 11:37

Jag skrev inget igår eftersom att jag inte hann med det så nu ska jag skriva lite om min lördag och söndag :-)


Lördagkväll var jag och dansade salsa med Carro och Johanna. Ganska okej med folk men bäst av allt var att jag dansade en hel del med "Hummis", han bjöd upp mig hela tiden, skit skoj för han är den bästa :-P

Min chef och hennes man var oxå där, de hade ätit mat och satt där för att titta lite.

Jag satte mig och pratade lite med dem och helt plötsligt säger hennes man "ursäkta att jag avbryter men jag måste ha varit blind, du är ju så otroligt vacker och vilka fantastiska drag du har"

Jag visste inte vad jag skulle säga, det kändes bara så himmla fel.

Jag vet inte om jag hade uppskattat att min kille sa så till en annan tjej med mig i närheten. Nu var det ju inte så att han flirtade eller var äcklig på nåt sätt, det han sa var ju något snällt och väldigt bekräftande för min del men jag tänker mer på min chef, undrar vad hon tänkte, hoppas hon inte tror att jag stötte på han bara :-S


Strax efter ett på natten ringer Björn till min mobil och undrade om han kunde få åka med mig hemåt då vi bor åt samma håll.

Full som en alika kommer han till stället jag är på och vi blir kvar tills klockan är två.

Sen åker vi hem mot honom och då vi sitter i bilen och surrar så ringer min mobil, det ärJonas, killen som jag känner lite ytligt som jag träffade ute på fredagnatt. Han tycker i alla fall att jag ska komma på efterfest med han och hans kompisar så jag tog såklart med mig Björn och så åkte vi dit.

Där var det en massa trevliga människor och vi hade skoj.

Spelade guitar hero, gick hyffsat bra för mig och jag vann men det berodde nog mer på att jag var nykter och de andra fulla än att jag är bra på det haha.

Sen knuffade Björn i mig och tyckte att han var för full för att vara kvar så vi åkte därifrån och jag släppte av han hemma hos sig och jag for hem till mig.

Söndagen tillbringade jag med "J" som jag dejtat lite, vi åt mat, hyrde film och satt och pratade.

Jag gillar han, väldigt gullig kille men jag behöver mer tid.

Jag känner mig bara så rädd, jag är nog otroligt rädd att binda mig fast det är ju det jag vill...tror jag :-S


Nu är det i alla fall jobb som gäller och sen ska jag hämta Kevve från fritids, ska bli mysigt att ha honom hos mig nu då jag inte träffat han på en vecka :-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost:

Mellis:

Lunch: Fullkornspasta & kycklingwok

Mellis: 1 päron

Middag: Fullkornspasta & kycklingwok. Nötter

Kvällsfika:


Av himlakropp - 12 april 2008 13:16

Vaknade vid 9.30 imorse men intalade mig själv att jag borde fortsätta sova så jag tog en kudde över ögonen och somnade om, sov till 12.20 haha, helt otroligt och jag är tacksam. Blev ju sent igårnatt, somnade kanske vid 4-tiden så jag behövde sova, måste ju orka med den här kvällen oxå :-)

Visst blir ju rutiner lite ruckade men det är ändå inte så ofta det blir så här.


Gårkvällen var skojig, några blev lite överförfriskade, inga namn nämnda så har jag ingenting sagt ;-)

Själv körde jag bil som vanligt :-P

Först satt vi i alla fall hemma hos mig och sen gav vi oss ut på "pipes".

Det var inte super mycket folk, mer så där lagom men mycke att spana på, mestadels killar där så för oss tjejer var det ju väldigt bra haha.

Lyckades bli bjuden på efterfest hos en kille jag typ är ytligt bekant med men jag backade ur det, kändes som att det bara skulle bli jobbigt.

Åkte inte ens med de andra på efterfest hos Björn, jag ville hem men det blev ju tillräckligt sent ändå hihi.


Ikväll har jag tänkt gå på salsafest, det ska bli kul, i alla fall om jag får dansa med någon duktig hihi :-P


Då jag var ute med Alice nu mitt på dagen slank jag inte helt oväntat in på affären, när jag kom ut därifrån hade jag köpt godis.

Bara så där :O  Men hur fan gick det till, tror "godis-djävulen" for i mig, det ska inte hända igen kan jag säga, no no, jag som ska väga 76 på torsdag :S

Jag tror att det kan vara rätt så kört ändå iofs, roliga veckan kommer ju nästa vecka så man lär ju inte direkt bli en lättviktare då :-(


Nähä, om man skulle ta och dammsuga och diska bort lite glas från igår då kanske ;-P


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost:

Mellis:

Lunch: Fil, all bran, ½ banan, tranbär, 2 knäcke med keso, 1 tomat & 1 glas apelsinjuice

Mellis: Godis

Middag: Babyspenat, svarta bönor, fetaost 10%, tomat, röd lök & grovt bröd

Kvällsfika:


Ovido - Quiz & Flashcards